Staňte se našimi fanoušky na:

Bolzano - italská polévka

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tyrolský špek nakrájený na kostky orestujeme spolu s cibulí na jemné půlkolečka (bez tuku, špek si "pustí" sám) pak přidáme nakrájenou klobásku, koření lehce osmahneme. Dále sterilované překrájené zelí, vývar a chilli papričku. Povaříme 20 minut. Nakonec dáme olivy nakrájené na kolečka, ocet Balsamico, dochutíme solí, pepřem a cukrem a ještě chvilku povaříme. Rozdělíme na porce a lehce zakápneme olivovým olejem extra vergine.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!