Staňte se našimi fanoušky na:

Boršč recept

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Budeme potřebovat 1,5 l vody. Maso pokrájené na menší kousky vložíme do papiňáku a vaříme asi 20 minut. Přidáme na nudličky pokrájenou zeleninu, sůl, bobkový list, oloupaná rajčata nebo protlak, řepu a kolečka klobásy a dovaříme do měkká. Když je vše měkké, vmícháme smetanu a dochutíme. S krajícem chleba máme vydatnou večeři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |3. července 2014
**** Odpovědět
Hana S |20. května 2014
a vyzkouším Odpovědět
Hana S |20. května 2014
ukládám Odpovědět
Hana S |20. května 2014
dobré Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
ukládám Odpovědět
Lucie10 |3. března 2013
Také jsem vyzkoušela Odpovědět
kote19 |27. února 2013
skusím :) Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
klobása do boršče nepatří Odpovědět
planeta |30. listopadu 2012
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!