Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory na cibulce a petrželce

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve slupce uvařené horké brambory oloupeme, rozkrájíme a přidáme k nim jemně pokrájenou cibulku. Zalijeme šťávou z citronu, olejem, osolíme a opepříme a lehce promícháme. Ihned podáváme a posypeme nasekanou zelenou natí z cibulek a petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |9. června 2013
dobrotka Odpovědět
stanicka007 |9. června 2013
mňam, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!