Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory s petrželkovým máslem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Brambory uvaříme ve slupce, necháme schládnout a oloupeme. 2) Máslo rozehřejeme, zamícháme do něj nasekanou petrželku a celé to vylijeme na brambory. 3) Osolíme, opepříme. 4) Podáváme posypané ředkvičkovými klíčky. (Nebo bez nich.)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |17. září 2014
Já to udělám bez klíčků... Odpovědět
objev |16. září 2014
Ředkvičkové klíčky jsou zdravé. Jsou k dostání v každém obchodě se zdravými potravinami. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!