Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory se sýrem zapékané v alobalu

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na přípravu budeme potřebovat pivní sýr, který si koupíme, nebo vyrobíme.přibližně 300 g. Brambory uvaříme ve .slupce, oloupáme a překrojíme. Ve středu brambor vyhloubíme důlky, vložíme do nich kousky sýra a půlky brambor k sobě přitiskneme. Naplněné brambory dáme na alobal, osolíme a opepříme je. Alobal pevně uzavřeme a balíčky vložíme ilo rozehřáté trouby a asi 20 minut zapékáme. Po zapečení balíčky alobalu položíme na talíře, navrchu je rozřízneme a podáváme. Vhodnou přílohou je zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. června 2013
zkusím Odpovědět
Semyaza |19. června 2013
super Odpovědět
Trrri |4. června 2013
ukládám. Odpovědět
vera.sucha.50 |21. května 2013
mám ráda chuťovky z brambor Odpovědět
Trudka4 |21. května 2013
Miluju takovéhle chuťovečky. Odpovědět
miuka |14. května 2013
tyhle plněné brambory nezklamou nikdy Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
eviti |12. května 2013
také by mě zajímala výroba pivního sýru Odpovědět
Hospodyňka |12. května 2013
jak se vyrábí pivní sýr? Odpovědět
nikita066 |3. května 2013
brambory moc nemusíme, ale vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!