Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboračka (jako od babičky)

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
209× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, zeleninu očistíme a obojí pokrájíme na drobné úhledné kousky. Houby namočíme do studené vody, alespoň na 30 min. před vařením. Zeleninu lehce osmažíme na sádle a přidáme brambory a vymačkané houby (pokrájené na kousky) , zalijeme vodou (1,5l) a dáme vařit. Jakmile jsou ingredience měkké podle chuti přisolíme a okořeníme. Jíšku rozmícháme v trošce vody vlijeme do polévky a necháme ještě chvíli povařit, přidáme majoránku. add: jíška

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara.kubna.3|31. května 2013
Vypadá krásně Odpovědět
jebik|20. května 2013
mnam Odpovědět
Najinka|13. května 2013
Mnam :D Odpovědět
šupina73|9. května 2013
jo,tak tu milujeme Odpovědět
micla|7. května 2013
miluji... Odpovědět
pet.cep|4. května 2013
Vynikající. Moje babička dělala přesně takovou! Odpovědět
dellyK|22. února 2013
Bramboračka je má oblíbená :-) Odpovědět
burgunda|6. února 2013
Dobrý den, mrzí mě že nemohu souhlasit, proč vylít vodu z hub, potom také zásada když zahušťujeme moukou a to jak zásmažkou, nebo tzv amerikou, to je mouka rozkvedlaná ve studené vodě, musíme provářet alespoň 20 minut tak to prostě je když chceme uvařit chutně a poctivě. Není to tedy chvilka pokud chceme dodržovat nějakou technologii abychom se tedy přiblížili našim babičkám. Že máme málo času to neberu, každý si udělá čas na to když chce něco dělat dobře. Je to ale jen můj názor ... Odpovědět
mexertus|19. listopadu 2012
Nádhera, klasická bramboračka.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!