Staňte se našimi fanoušky na:

bramborák ( cmunda )

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1 kg syrových oloupaných brambor jemně nastrouháme, (vodu slijeme ) aby brambory nezhnědly, přidáme trochu mléka. Do mísy přidáme 12 dkg hladké mouky, 1 vejce, sůl, 3 - 5 stroužků lisovaného česneku, majoránku a vše promícháme dohladka. Těsto klademe sběračkou na pánev s rozpáleným tukem a lžící rozetřeme na placku. Opékáme po obou stranách dozlatova. Dobrý je i lívanečník, kdy pečeme malé bramboráčky. Do těsta se dají přidat další ingredience - zelí kysané, ovesné vločky, salám , klobása, cuketa, houby atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Konato |28. dubna 2014
Dobrota. Odpovědět
Šuldeska |30. září 2013
Velmi oblíbená klasika - OK. Odpovědět
piskotka |1. září 2013
dobré Odpovědět
honzíček |26. května 2013
klasika dobra Odpovědět
sari |25. května 2013
děláme mnam Odpovědět
planeta |22. května 2013
dobrá , osvědčená rychlovka Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
iva.hlouskova |17. ledna 2013
dělám k večeři Odpovědět
brenda |17. ledna 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!