Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborák plněný kuřecím masem a sýrem

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
66× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bramborák: 4 velké brambory, 1/2 hrnku mléka, 1 vejce, 4 vrchovaté lžíce hladké mouky, 1 vrchovatá lžička oregana, 2 stroužky česneku, sůl Kuřecí prsa (2 ks), 4 plátky eidamu Postup Kuřecí prsa překrojíme podélně na půl. Osolíme, opepříme a osmažíme na oleji do růžova. Během smažení oloupeme brambory, nastrouháme polovinu na jemno a polovinu nahrubo. Přidáme mléko, vejce, oregano, sůl, česnek, mouku a promícháme. Jakmile máme prsa usmažená, dáme pod poklop, aby vydrželi teplé. Usmažíme bramboráky. Na každou placku (na jednu půlku) dáme kuřecí prsa, na ně plátek eidamu a přeložíme na půl. Ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |13. dubna 2015
ukládám Odpovědět
piškot |4. února 2015
1+++ Odpovědět
Marcela 3 |18. března 2014
vypadá to krásně :) Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
kymlal |14. ledna 2014
určitě zkusím Odpovědět
Proxi |14. ledna 2014
Snědla bych už i tu fotku :-) Odpovědět
Lenny |16. června 2013
boží Odpovědět
T3r3z |3. června 2013
Super :-) Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!