Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborovo-houbový guláš

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 cibule
  • 300 g směsi nakrájených hub
  • 200 g měkkého salámu
  • 3 lžíce másla
  • 5 brambor
  • 6 paprik (zelených, nakrájených)
  • 5 rajčat
  • 1 hrnek vývaru

Pracovní postup:

V kastrolu zpěňte na tuku cibuli, přidejte houby, papriky, pepř a sůl. Kastrol přikryjte pokličkou a duste asi 20 minut,pak přidejte nakrájené syrové brambory. Směs dál dusím a podle potřeby podlévejte hovězím vývarem (případně vývarem z masoxu). Ještě před změknutím brambor přidejte oloupaná a nakrájená rajčata. Nakonec do směsi zamíchám nakrájený salám, který už jen krátce prohřeju. Nejlepší je s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!