Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové gnocchi se špenátem a žampióny v nivové omáčce

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a ihned ji zalijeme mlékem. Dobře rozmícháme na hladký bešamel, osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ, nasekané stroužky česneku a najemno pokrájenou anglickou slaninu. Špenát dáme do cedníku, spaříme ho vroucí vodou a vymačkaný nasekáme. Pak ho také přidáme do bešamelu a chvíli vše povaříme. Po chvíli přidáme víno a nastrouhanou Nivu. Promícháme, a až se sýr rozpustí, podle potřeby rozředíme a dochutíme. Gnocchi dáme na talíř a přelijeme připravenou omáčkou. Žampiony nakrájíme na plátky a na lžíci oleje je osmahneme dozlatova. Porce na talířích ozdobíme opečenými žampiony.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |16. června 2013
ukládám,recept se může hodit Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
A |11. května 2013
dobrota Odpovědět
Sofii |11. května 2013
Bobino, úplně jsem zapomněla žampiony připsat do receptu. Díky za připomínku, už jsem to doplnila :-))) Odpovědět
tepito |11. května 2013
jednoduché Odpovědět
Bobina |10. května 2013
Na fotce jsou vidět houby, ale v receptu nejsou uvedeny. Takže, buď tam chybí, nebo fotka nodpovídá receptu... Odpovědět
suchohribek |10. května 2013
mňam, dala bych si. Odpovědět
eviti |10. května 2013
pro děti bude dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!