Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
219× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

michelle4|10. května 2013
vyzkouším Odpovědět
MAFIRA|22. dubna 2013
skvělé,mám ráda s rýží Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
dobré Odpovědět
juryna|18. února 2013
manžel je z Břeclavi .-) Odpovědět
aisa58|7. února 2013
zkusím a né skusím Odpovědět
aisa58|7. února 2013
to skusím Odpovědět
Pája30|30. ledna 2013
nevypadá to dobře to dělat nebudu vadí my tam ten kečup Odpovědět
jitka.stadicka|26. ledna 2013
zkusim muze to byt dobry ja si udelam kasi Odpovědět
Ajnag|23. ledna 2013
NJN řízek :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!