Staňte se našimi fanoušky na:

Broskvový dort s rybízovou polevou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušenky, mléko a máslo propracujeme v tuhou hmotu, kterou vmačkáme na dno dortové formy o prům. 22cm. Ze smetany připravíme tuhou šlehačku. Želatinu zalijeme vodou, necháme nabobtnat, zahřejeme (nevaříme!!) a necháme rozpustit. Jogurt rozmícháme s cukry, vmícháme šlehačku a přilijeme želatinu. Formu plníme ve vrstvách náplní a broskvemi pokrájenými na kousky. Dort uložíme do chladna,aby dobře zatuhnul. Rybíz podlijeme trochou vody,přidáme želírovací cukr a 3 minuty povaříme. Propasírujeme a polevu nastříkáme na dort.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |19. dubna 2014
uloženo Odpovědět
junkie09 |23. května 2013
vypadá skvěle Odpovědět
eviti |23. května 2013
supr koláč Odpovědět
Anna1960 |23. května 2013
super Odpovědět
Hrabča |23. května 2013
super Odpovědět
JitkaS. |23. května 2013
Ukládám Odpovědět
aimynka |23. května 2013
mňam Odpovědět
michelle4|23. května 2013
vypadá skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!