Staňte se našimi fanoušky na:

Brněnský smažený řízek

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na kostičky pokrájenou šunku osmahneme na másle,přidáme hrášek,vejce a umícháme hustou směs.Každý řízek nařízneme utvoříme kapsu,naplníme směsí a zašijeme.(každý jak j zvyklí),obalíme jako řízky a usmažíme.Náplň řízků můžeme střídat,mohou to být dušené žampiony s vejci nebo dušená na drobno nakrájená zelenina.Podáváme z bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |12. listopadu 2014
mňamka Odpovědět
Alpenrose |21. května 2014
**** Odpovědět
Martinka |3. února 2014
1+,krása :-) Odpovědět
iva.hlouskova |14. ledna 2014
pochoutka Odpovědět
joko |10. ledna 2014
ukladam a i vyzkousim Odpovědět
david.kruml.1 |16. listopadu 2013
obalované jsem je ještě nedělal, musím to co nejdřív napravit!!! Odpovědět
planeta |15. listopadu 2013
u mě velmi oblíbené a nemusí se ani obalovat ve strouhance,1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!