Staňte se našimi fanoušky na:

Bruselské vafle

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Droždí smícháme s cukrem a trochou vlažného mléka a necháme 10 minut stát. 2) Poté přidáme zbytek mléka, mouku, sůl a vanilkový extrakt. Vypracujeme hladké těsto a necháme ho 30 minut kynout. 3) Máslo rozpustíme a necháme zchladnout na pokojovou teplotu, poté ho do těsta vmícháme. 4) Z bílků ušleháme sníh a opatrně ho vmícháme do těsta. 5) Vaflovač rozpálíme, vymažeme a lijeme do něj těsto, které opečeme dozlatova. 6) Podáváme pocukrované, nebo s čím to máme rádi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |23. července 2015
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!