Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzový koláč

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mouky přidáme sůl, vykynutý kvásek, žloutek a teplé mléko. Těsto vypracujeme a necháme vykynout. Potom je rozdělíme na půlky, vyválíme těsto na tenko a dáme na vymaštěný plech. Na těsto rozetřeme náplň, okraje potřeme rozpuštěným máslem a vykynuté koláče upečeme dorůžova. Náplň: 400 g brynzy 120 g vařených brambor 1 vejce pažitka sůl 5 lžic kysané smetany 1 lžíce krupice

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Esmé |15. dubna 2013
zase něco nového s brynzou, vyzkouším :-) Odpovědět
pajunc |15. dubna 2013
vypadá to bezvadně, ukládám :) Odpovědět
Aidel |6. března 2013
Lákavé :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!