Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzové halušky

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nastrouháme, přidáme sůl, hladkou mouku a promícháme. Těsto dáme na prkénko a nožem odkrajujeme halušky do vřelé vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. února 2015
správně 1+++ Odpovědět
kattyr |1. března 2013
Méně znamená více, jak pro koho. Každý má jiné chutě, tohle je můj recept a jestli se vám nelíbí tak si přidejte svůj vlastní. Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
No,trochu bych to poopravil.Mouka hladká a polohrubá,nebo hrubá,slanina Oravská(když neni,tak Anglická) a ta pažitka je tam naco???:-)))))Méně znamená více. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!