Staňte se našimi fanoušky na:

Cuketa pod maso

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli, česnek a cuketu očistíme a bud nastrouháme, můžeme i mixerem, přidáme zbytek ingrediencí a dáme přejít varem a vaříme do zhoustnutí. Plním horké do skleniček a steriluji při 80°C 20 minut. Je nutné kořenit podle sebe,a taky podle množství si upravit přísady. Používám do guláše a pod dušené maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lubela |14. září 2013
také to tak dělám 1+ Odpovědět
Polda |2. června 2013
Zase dobrý recept na zpracování cukety, vypadá to dobře, doufám, že mi letos nějaké narostou(/dáli počasí) a budu moci toto zrealizovat. Díky za recept Odpovědět
pajunc |16. dubna 2013
bezva, dík za inspiraci :-) Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Šikulka, to se vždy hodí, hlavně v zimě, když je cuketa hodně drahá. Odpovědět
jana.remkova.7 |27. ledna 2013
Já jsem to kdysi hodně dělávala:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!