Staňte se našimi fanoušky na:

Cafriela de Frango (marinované kuřecí kousky)

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kuřecí maso nakrájíme na kousky a osolíme je. Dáme je marinovat do směsi z drceného česneku, chilli papriček (na plátky), poloviny cibule (na plátky) a šťávou z citronů. Po několika hodinách v lednici, přidáme oleje a celou směs přesuneme do velké pánve. 2) Přidáme malý šálek vody a vaříme asi 30 minut, dokud není kuře uvařené. V případě potřeby přiléváme vodu. 3) Odstavíme, slijeme přebytečnou šťávu a na 15 minut ještě dopečeme v troubě. 4) Štávu smícháme s olejem a přivedeme k varu. Přidáme zbylou cibuli a pokud chceme i chilli papričky a citronovou šťávu. Vaříme asi 12 minut. 5) Kuřecí kousky servírujeme polité šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |7. července 2015
++++ Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
Vypadá dobře. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!