Staňte se našimi fanoušky na:

Calzoni fritti

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji orestujeme najemno nakrájenou šalotku a speck nakrájený na kostičky. Necháme vychladnout, přidáme petrželku, ricottu a sýr Provolone, náplň dobře promícháme. Z těsta na pizzu vykrájíme kolečka, doprostřed každého dáme plnou lžíci náplně, okraje těsta potřeme žloutkem a přiklopíme k sobě tak, že nám vznikne půlměsíc. Calzoni smažíme v dostatečném množství oleje, necháme okapat na papírové utěrce a podáváme horké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!