Staňte se našimi fanoušky na:

Candát s bylinkovou krustou

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety z candáta naporcujeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Na oleji opečeme filety a navrstvíme na ně krustu z bylinek a usušeného, rozdrobeného toastového chleba. Oloupané vychladlé brambory nakrájíme na kousky, opečeme na pánvi, přidáme kostičky mrkve a lusky. Brambory a zeleninu dáme do misky, zakápneme dijonskou hořčicí, olejem a promícháme. Džus s nastrouhaným zázvorem zredukujeme na ohni a potom vyšleháme do pěny. Pěnou pokryjeme porce ryby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!