Staňte se našimi fanoušky na:

Carpaccio zeleninové

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Okurku a oloupaný kedluben nakrájíme na velmi tenké plátky. Salát opláchneme a natrháme na kousky. Pažitku najemno nasekáme. Ocet smícháme s hořčicí, solí a pepřem. Po částech vmícháme olej, přidáme pažitku a nakonec parmazán. Okurku, kedluben a hlávkový salát upravíme na talíře a přelijeme vychlazeným dresinkem. Podáváme s opečeným toastem nebo bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |19. června 2013
vypadá to krásně :) Odpovědět
dajul |11. února 2013
krásný talíř Odpovědět
DAMI |29. ledna 2013
krásné Odpovědět
jana.remkova.7 |27. ledna 2013
Hmm, krásné a zdravé!! Odpovědět
liza |6. ledna 2013
krásné foto Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
krásná fotka, vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!