Staňte se našimi fanoušky na:

Čedarový dip

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Čedar nastrouháme. 2) Vyšleháme mléko s vejci, zašleháme hořčici a polovinu čedaru. Dáme vařit. 3) Škrob smícháme s vodou. Až čedarová směs začne pobublávat, přidáme ho k ní. 4) Pomalu přidáme zbytek sýra a povaříme 10 minut. 5) Osolíme, opepříme. 6) Podáváme horké k chipsům nebo zeleninovým lupínkům.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
díky za recept, dlouho jsem ho nemohla najít, měla jsem v mexické restauraci ke kuřecímu masu s bramborovou kaší - super Odpovědět
sonizna |7. července 2015
Zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Můžeme použít k masu, tortillovým čipsům... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!