Staňte se našimi fanoušky na:

Celer na houbách

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • jarní cibulka s natí
  • houby (čerstvé nebo sušené)
  • paprika (žlutá)
  • natural rýže
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku

Pracovní postup:

Očištěný celer nakrájejte na plátky a uvařte s kari kořením a kmínem (vodu slijte). Zprudka opečte na trošce oleje a odložte na talíř. Houby namočte. Na oleji po celeru osmahněte cibuli a 2 stroužky česneku, vlijte houby i s tekutinou, přidejte kmín, pepř, majoránku a chvíli duste. Pak zahustěte moukou a podle potřeby nařeďte. Dobře provařte a nakonec vraťte do pánve i kolečka celeru. Rýži uvařte s cibulí a zbývajícím česnekem, zeleninu nastrouhejte a nakrájejte, vmíchejte rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!