Staňte se našimi fanoušky na:

Celer obalovaný

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celer nakrájíme na plátky, které 1-2 minuty podusíme v okyselené vodě. Mladý celer jen posolíme a necháme asi 1/2 hodiny zkřehnout. Obalujeme jej klasicky v mouce, vejci a strouhance. Smažíme na tuku. Velmi dobrá příloha je vařený brambor nebo opekáné brambory s tatarkou. Místo obalování v trojobalu plátky celeru také můžeme namáčet v těstíčku (jako na kapání). Těstíčko: 250ml mléka,vejce,asi 70g hladké mouky. Vejce rozšleháme,po lžících přidáváme hladkou mouku a rozšleháme vidličkou do hladka. Těstíčko musí být hustší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aB |22. dubna 2013
dobré, zdravé Odpovědět
lucy3 |17. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Konato |17. dubna 2013
Zkusím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!