Staňte se našimi fanoušky na:

Celerová polévka se smetanou a žloutky

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu a kosti uvaříme, osolíme a procedíme.Dobře opraný celer očistíme, nastrouháme na struhadle, uvaříme jej v malém množství vody a prolisujeme za přelévání polévkou, aby nezhnědl.Celer dáme do polévky, polévku podle chuti osolíme a těsně před podáváním zamícháme smetanu a žloutky.Do polévky vkládáme osmaženou housku, kuličky z vařeného těsta nebo třené noky. Polévku můžeme zahustit i kysanou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!