Staňte se našimi fanoušky na:

Celerové řízky s protlakem

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné celery napolo uvaříme, oloupáme, nakrájíme na tenčí plátky, Jeden mírně potřeme rajčat, protlakem, druhým přikryjeme, obalujeme a smažíme jako řízky. Smažíme-li celé celerové řízky bez protlaku, můžeme je pokapat citrónovou šťávou. Podáváme je s bramborovým salátem nebo kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucikpucik |17. května 2013
určitě zkusím, z celeru dělám i celerové hranolky a supér Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!