Staňte se našimi fanoušky na:

Česnekovo-sýrový chleba

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si bylinkové máslo: smícháme 100 g změklého másla s 2 stroužky prolisovaného česneku a 1 lžící nasekané petrželky. Dle chuti dosolíme. 2) Chleba nakrojíme příčně až skoro ke spodní kůrce, řezy asi 2,5 cm od sebe. Do řezů pak dáme bylinkové máslo a sýr. 3) Pečeme 15 minut přikryté alobalem na 180 °C. Odkryjeme a pečeme ještě 5 minut. 4) Podáváme se salátem, který připravíme tak, že salátové lístky zalijeme zálivkou (smícháme šťávu z poloviny citronu, lžíci medu a 5 lžic olivového oleje). Osolíme a opepříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

svatava.adamova |17. června 2015
nejlepší :) Odpovědět
sonizna |22. května 2015
Dobrý nápad Odpovědět
objev |19. května 2015
Nejlepší je ještě teplý :) Odpovědět
objev |19. května 2015
Vystačí jako večeře i oběd. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!