Staňte se našimi fanoušky na:

Čerstvé houby na smetaně

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby očistíme, nakrájíme na plátky, podusíme s cibulí a máslem a podle potřeby přidáme vodu. Když jsou houby měkké, zalijeme je smetanou a za stálého míchání povaříme, osolíme a opepříme. Posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Josef Trykar|25. řijna 2016
hoj ,právě jsem dal na pekacek slaninu houby na větší kousky cibule , tvrdý sýr , sůl , brambory na koláčky a zasypat grilovacím kořením. Po30 min . na 250 st . zalít smetanou ...mňamňa !! Odpovědět
hanik29|8. března 2014
také dělám, dobré s vařeným hovězím a housk.knedlíkem Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!