Staňte se našimi fanoušky na:

Čertovy špalíčky s pečeným bramborem

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
308× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, žampiony na malé kostičky nebo plátky, cibuli na kolečka a česnek rozmačkáme. Pekáček vylijeme trochou oleje. V míse smícháme maso, celé papričky, žampiony, cibuli, česnek, kečup, pepř, ml.papriku a sůl. Hotovou směs dáme do pekáčku, podlijeme vodou, zaděláme alobalem nebo poklopem a pečeme v troubě asi hodinu. Po hodině pokrm odkryjeme a dopečeme ještě asi 15 minut. Kdo má rád šťávu, tak si maso po odkrytí trošku podlije a dopeče. Pečené brambory: brambory okrájíme a nakrájíme na čtvrtky, omyjeme a osušíme (aby se nám nepřilepily na pekáč). Dáme do pekáče, osolíme, posypeme sušeným česnekem, sladkou ml. paprikou, zakapeme olejem, promícháme a upečeme dozlatova. Poznámka Na fotce je porce bez žampionů a papriček. Pekla jsem na dvakrát kvůli dětem. Nemají rádi houby a ostrá jídla jim také nedávám. Dcera je velmi vybíravá v mase, ale tohle vychvalovala až do nebe.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |14. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
kubajz |12. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
lidusak |27. řijna 2013
co nejdříve vyzkouším Odpovědět
kockaviky |26. řijna 2013
dobré, 1+ Odpovědět
|17. září 2013
no mňam Odpovědět
pskrob |1. září 2013
dávám brambory přímo do toho a místo podlévání dávám anglickou slaninu Odpovědět
Trudka4 |19. července 2013
Vyzkoušíme, díky za tip Odpovědět
Yvajs |12. července 2013
skusím Odpovědět
Iness |7. července 2013
newkav: To jsem moc ráda, že rodince chutnalo. U nás tento pokrm má také velký úspěch :-). Odpovědět
anet219 |24. června 2013
nádherné. vyzkouším :)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!