Staňte se našimi fanoušky na:

Červené zelí dušené s jablky a vínem

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zelí nakrájíme na nudličky,přidáme hřebíček,sůl,podlijeme vodou a dusíme na cibuli zpěněné na tuku.Až zelí začne měknout přidáme nastrouhaná jablka,opepříme,okyselíme,přisladíme prostě podle chuti a upravíme vínem.Zelí musí byt před přidáním vína vydušené

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!