Staňte se našimi fanoušky na:

Čevabčiči recept

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a jemně nasekáme nebo na strojku jednou umeleme. Umleté maso dáme do mísy, přidáme sůl a koření, popř.jemně nasekanou cibuli a utřený česnek a směs dobře prohnětneme. Z připravené směsi vyválíme váleček, z kterého nakrájíme kousky a z nich na prkénku poprášeném moukou utvoříme menší šišky, asi na prst silné. Pečeme na rozpáleném roštu, občas potíráme sádlem nebo olejem, anebo na pánvi na rozpáleném tuku do zlatohněda. Pečení nemá trvat déle, než 8 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aggie|3. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!