Staňte se našimi fanoušky na:

Chalupářský špíz

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše nakrájíme na kousky, střídavě napícháme na jehlu a osolíme. Vložíme do pekáče, zalijeme pivem a necháme 1-2 hodiny odležet v chladničce. Opečeme na oleji a podáváme se smaženými hranolky a zeleninovou oblohou. Toto je rozpis na 1 špíz.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
lahůdka, ukládám 1+++ Odpovědět
kockaviky |26. listopadu 2013
dala bych si, ukládám Odpovědět
lucikpucik |16. května 2013
mňam Odpovědět
Bábrle Inka |18. března 2013
Markyr ... ty hranolky nejsou podmínkou i když se dají udělat třeba v hrnci plném oleje :-)), ale chápu,že každý má na chalupě jiné možnosti. Dá se to jíst i s chlebem. Odpovědět
roxana-zdena |17. března 2013
Taky se těším ven a na gril, to bude dobrota! Odpovědět
Rentiér1946 |17. března 2013
Na chalupu jak dělané. Odpovědět
kuchtík breptík|31. řijna 2014
vypadá to dobře Odpovědět
kotatetecko4|7. ledna 2014
výborné 1 Odpovědět
najamilik|15. května 2013
super Odpovědět
markyr|17. března 2013
ja radeji na grilu, ale to pivo tni vyborne... akorat jak bych na chalupe smazila hranolky, to netusim :-( Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!