Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňský tunýlek

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Prošleháme tvaroh, lučinu, sůl a pepř, do poloviny krému vmícháme na kostičky nakrájené okurky, kapii a pokrájenou cibuli. Připravíme si dostatečně velkou fólii, do jejího středu rozložíme obdélníky šunky tak, aby se mírně překrývaly a pokrytá plocha byla stejně velká jako dno formy. 4 plátky šunky si dáme stranou. Bílý tvarohový krém promícháme s polovinou rozehřáté želatiny, potřeme připravenou šunku, navrch rozložíme 4 plátky sýra, znovu potřeme krémem a zakryjeme 2 plátky šunky. Připravený plát i s fólií dáme do formy a urovnáme ke krajům. Zbylé plátky šunky nastříkáme na středu cukrářským sáčkem prošlehané křenové máslo a stočíme do rolek. Do druhé poloviny krému se zeleninou vešleháme zbytek želatiny. Část připraveného krému natřeme na plát ve formě, do středu položíme rolky a zakryjeme zbytkem krému. Navrch položíme vedle sebe zbylé plátky sýru, všechno překryjeme fólií, formu zatížíme a necháme v lednici 3 hodiny tuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |27. února 2015
docela lákavé , vyzkouším Odpovědět
můra|19. února 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!