Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňský chlebíček sladký

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme (v míse) mouku, cukr, sůl, prdopeč, sodu a pak přidáme olej. Prošleháme smetanu, mléko, extrakt a vejce, přilijeme do mísy a mícháme dohladka. Pak přisypeme brusinky a nakrájený pomeranč, zamícháme a dáme do vymazané formy na biskupský chlebík. Pečeme na 180°C asi 40 minut, pak necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Podle chuti můžeme ještě polít čokoládovou nebo bílou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!