Staňte se našimi fanoušky na:

Chlebánky

Autor receptu: bona (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Toto je jiná verze kmínového chleba pokud se nám nechce péct bochník. V pekárně necháme udělat kynuté těsto, pořádně jej propracujeme uděláme kuličky, které dáme na plech necháme ještě znova nakynout potřeme osoleným mlékem můžeme uprostřed naříznout. Dáme péct na 180 stupňů do té doby až bude kůrka podle vašich představ.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |10. srpna 2013
Tak to je paráda! Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
dajul |16. února 2013
ukládám na vyzkoušení, vypadají moc hezky Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
planeta |13. ledna 2013
zajímavé a dobrá šance, mít takovou vstřícnou pekárnu Odpovědět
kyschu |12. ledna 2013
miluju domácí pečivo Odpovědět
betka |12. ledna 2013
krásné bochánky Odpovědět
můra|16. března 2014
vyzkouším Odpovědět
jahoda22|7. července 2013
nádhera Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!