Staňte se našimi fanoušky na:

Chlebové dalamánky plněné

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umeleme na masovém strojku s cibulí a na oleji zprudka osmahneme.Přidáme nakrájené feferony, olivy, koření, sůl a směs rozředíme vodou.Z droždí připravíme kvásek, přidáme mouku, sůl, kmín a s vodou vypracujeme tužší těsto, které necháme vykynout.Na válu z něj vytáhneme placku, nakrájíme ji na čtverečky.Ty plníme připravenou masovou nádivkou, tvarujeme, potíráme olejem a pečeme na plechu bohatě posypaném moukou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |21. ledna 2015
ukládám a zkouším Odpovědět
Georgina |22. července 2013
ukládám Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!