Staňte se našimi fanoušky na:

Chrástecká koprovka

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvý kopr opereme a nasekáme nebo natrháme. Do rozpuštěného másla nasypeme hladkou mouku a trochu orestujeme. Za stálého míchání nalijeme teplou vodu a potom mléko, osolíme a tak 10 minut povaříme. Poté přidáme kopr a znova povaříme tak 10 minut. Přidáme cukr, ocet a nalijeme smetanu, až se nám omáčka začne vařit, sejmeme z plotýnky. Kdyby byla koprová omáčka moc řídká, přidáme mléko rozmíchané s hladkou moukou. Podáváme s bramborem , nebo s houskovým knedlíkem a s vejcu uvařené natvrdo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
b* |23. června 2013
...a vůbec kopr mám ráda Odpovědět
Šuldeska |22. června 2013
Také tak dělám. Odpovědět
Lenny |22. června 2013
miluju Odpovědět
petra.stefanova.7 |19. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Jan |18. června 2013
Je to mňamka, ukládám a vyzkouším Odpovědět
q |17. června 2013
kopr mám,zkusím Odpovědět
laetti |15. června 2013
mňam, zkusím Odpovědět
honzíček |15. června 2013
mnam Odpovědět
Semyaza |13. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!