Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest ála Itálie

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Chřest oloupáme, svážeme po několika kusech do svazečku a uvaříme v osolené vodě. (Do nádoby vkládáme chřest hlavičkami nahoru.) Uzavřený chřest necháme okapat a skládáme jej na mísu potřenou máslem. Hlavičky chřestu hustě posypeme strouhaným sýrem. Chřest pokapeme máslem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ebika|3. května 2013
jak dlouho se tak vaří chřest,nemám s tím zkušenost? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!