Staňte se našimi fanoušky na:

Chuťovky se slávkami

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé mušle, slávky jedlé, okartáčujeme a uvaříme ve vodě s bílým vínem a svazečkem listové petržele. Hotové mušle vyloupeme (ty, které se neotevřely, vyhodíme) a upravíme na čtverečky toastového chleba s plátkem citronu. Zakápneme olivovým olejem, ochutíme čerstvě mletým červeným pepřem, ozdobíme lístkem petržele, kroužkem červené cibule a proužkem červené papriky, spíchneme párátkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|29. ledna 2016
Vyzkoušim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!