Staňte se našimi fanoušky na:

Cibule pečené na víně

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané cibule osmahneme na rozehřátém oleji, podlijeme vínem, osolíme, velmi krátce povaříme, podlijeme vodou tak, aby byly potopeny jen do poloviny a pečeme bez pokličky v mírně vyhřáté troubě. Při pečení je občas zamícháme. V hotovém pokrmu má být šťáva mírně zahoustlá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!