Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulová krkovička

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krkovičky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Plátky masa zprudka opečeme na oleji nejdříve stranou, která není potřená hořčicí, pak z druhé strany a odložíme do zapékací mísy. Na pánvi, kde jsme restovali maso orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli, ke které přidáme na 1 kus masa cca 1/2 lžičky hořčice. Necháme mírně zezlátnout a směs přidáme na maso. Podlejeme cca 1 dcl vody, kterou mírně osolíme, přikryjeme a pečeme ve vyhřáté troubě cca 40 min. Pak odkryjeme a pečeme ještě 20 minut. Podáváme s bramborovou kaší, nebo jakkoliv upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |15. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
pskrob |20. srpna 2013
chutné Odpovědět
jana.remkova.7 |9. srpna 2013
Davide díky! Kdybych jen měla tolik času a mohla přidávat všechno, co vařím:-) Odpovědět
david.kruml.1 |9. srpna 2013
další dobrota z vašeho repertoáru Odpovědět
lucikpucik |23. května 2013
mňamka Odpovědět
Victor |18. května 2013
Na tom nevidim chybu Odpovědět
katy9 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
ohen |13. února 2013
vypadá to dobře Odpovědět
jana.remkova.7 |8. ledna 2013
Díky, bylo to moc dobré:-) Odpovědět
pavlinf |8. ledna 2013
k nakousnutí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!