Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulová polévka s ementálem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěnou cibuli nakrájíme na tenké plátky a podusíme do skloviny na 20 g másla. Osolíme, okořeníme, zalijeme vývarem a vaříme 20 minut. Potom přilijeme víno. Plátky chleba osmažíme na zbytku másla, položíme na polévku, přikryjeme tenkým plátkem sýra a na 2-3 minuty vložíme do rozehřáté trouby (až se sýr začne rozpouštět). Ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!