Staňte se našimi fanoušky na:

Cikánská pečínka

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepu , osolím a potřu olejem , oloupanou cibuli pokrájím na kolečka , na kovovou jehla napichuji střídavě maso , cibuli a slaninu / kolik plátků masa,tolik plátků slaniny / opékám na pánvi v rozpáleném oleji. Podávám s hořčicí , kečupem , okurkou a s chlebem nebo bramborem .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |23. května 2013
supr Odpovědět
david.kruml.1 |22. května 2013
ze svíčkové je dobré všechno pokud ji někdo nevysuší, nejlepší je krvavá Odpovědět
darina.studenkova.5 |22. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
kulkas|22. května 2013
fajnový Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!