Staňte se našimi fanoušky na:

Čína se zázvorem

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do misky si nakrájíme na tenké nudličky kuřecí maso, osolíme, polijeme sojovou omackou a promícháme. Nakrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji a přidáme nakrájený zázvor. Maso vložíme na opraženou cibuli se zázvorem a osmahneme. Pak zalijeme vodou a dusíme. Vedle si připravíme na másle světlou jíšku, kterou měkké maso zahustíme. Já přidávám ještě sladkou papriku a kečup.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |9. srpna 2013
Zázvor miluji a nezkoušela jsem takto upravené maso. Zázvor-3 je myšleno-3 kusy zázvoru?? Odpovědět
Petr3007|8. července 2016
To nema s cinou nic spolecneho Odpovědět
mardub4|8. června 2016
Souhlas s Evelyn. Kečup by se vůbec neměl vařit a jíška mi přijde taky divná do číny. Chce to asi opravdu jiný název. ;-) Odpovědět
Evelyn|7. června 2016
Jíšku do číny a kečup?!!! No fuj! Aspoň to jinak nazvěte a ne čína. Odpovědět
michaela dubská 111|15. srpna 2013
fajn Odpovědět
michaela dubská 111|15. srpna 2013
1***** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!