Staňte se našimi fanoušky na:

Čínská bleskovka

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na proužky a doběla opečeme na rozpáleném oleji. Pak zalijeme vodou smíchanou se sójovou omáčkou a škrobem, dusíme 10 minut. Přidáme cibuli a papriky na krájené na silnější proužky a ještě krátce podusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mikotka |20. dubna 2015
1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!