Staňte se našimi fanoušky na:

Čínské hovězí kostky

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájené na kostky prudce osmažíme na oleji, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Připravíme si karotku nakrájenou na hranolky (asi 3cm dlouhé) a konzervované bambusové výhonky nakrájené stejně jako karotka. Do pánve přidáme badyán, zázvor, cukr - vše osmahneme a pak vmícháme sójovou omáčku, víno glutasol a naběračku vývaru. Zakryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme nakrájenou karotku (syrovou kedlubnu) a dusíme ještě 15 minut, nakonec přidáme připravené bambusové výhonky, dochutíme podle potřeby a přidáme mladou cibulovou nať nakrájenou na 3cm kousky. Promícháme a podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |23. ledna 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!