Staňte se našimi fanoušky na:

Citrónová mléčná rýže s bílou čokoládou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži spaříme na 2 minuty ve vroucí vodě. Zahřejeme mléko, přidáme rýži a vaříme asi 15 minut. Promícháváme, aby se rýže nepřichytila ke dnu, přidáme cukr, citronovou šťávu a nastrouhanou kůru. Povaříme dalších 5 minut. Nastrouháme bílou čokoládu, vmícháme do rýže a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |6. prosince 2013
Mňam! Odpovědět
mnamka|3. prosince 2013
to zní skvěle, vyzkouším:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!