Staňte se našimi fanoušky na:

Citronovo-borůvková Panna cotta

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky želatiny zalijeme trochou smetany a necháme nabobtnat. Zbytek smetany zahřejeme a osladíme moučkovým cukrem. Pak ji dochutíme citronovou šťávou a necháme v ní rozpustit nabobtnalou želatinu. Očištěné borůvky krátce podusíme s krupicovým cukrem a rozdělíme do 6ti skleniček. K borůvkám přidáme citronový krém a Panna cottu necháme přes noc ztuhnout v lednici. Před podáváním ji posypeme citronovou kůrou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!