Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládový krém frangipane

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V nádobě s dvojitým dnem rozpusťte na mírném plameni čokoládu. Odstavte a nechte chvilku vychladnout. Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, ušlehejte máslo s cukrem do krémova. Postupně přidávejte vejce a pokaždé dobře rozmíchejte. Pomalu přilívejte čokoládu a přitom prošlehávejte mixérem s nízkou rychlostí. Krátce našlehejte vysokou rychlostí a nezapomeňte otírat stěrkou stěny mísy. Postupně do těsta přidejte mouku a mandle. Zakryjte a před použitím dejte do lednice na 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |10. prosince 2013
zkusím Odpovědět
Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!