Staňte se našimi fanoušky na:

Crespelle se špenátem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hladkou mouku rozšleháme s minerálkou, vejce a špetkou soli, připravíme hladké těsto na crespelle. Na pánvi vymazané olejem připravíme postupně 6-8 tenkých palačinek, které opečeme z obou stran. Spařený špenát nakrájíme nadrobno, na rozpáleném oleji orestujeme nakrájený česnek a cibuli, osolíme, opepříme, krátce podusíme a necháme vychladnout. Prochladlý špenát smícháme s 1/3 parmezánu. Palačinky potřeme špenátovou směsí a zavineme. Pak je rozpůlíme a naskládáme do zapékací misky. Zalijeme smetanou, zasypeme parmezánem a zapékáme 20-30 minut. Ozdobíme podle své fantazie a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!